Baltus Fundraising verhoogt het winstpercentage naar 40%!

 

Wat het winstpercentage werkelijk is, bepaal jezelf: hoe meer je verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van jouw verkoopactie is. Hierdoor kan het winstpercentage oplopen tot maar liefst 40% van de omzet. Het loont om nét dat stapje extra te zetten om geld in te zamelen voor je school of vereniging! Hieronder staat het winstmodel van Baltus Fundraising weergegeven.

Rekenvoorbeeld


Een school start een verkoopactie. 50 leerlingen gaan op pad om bloembollen te verkopen. Elke leerling verkoop aan 7 familieleden, buren of vrienden. Een bestelling bedraagt gemiddeld €7,50. Er wordt dus €2.625 opgehaald. Omdat dit meer dan €2.500 is, is 40% hiervan voor de school!

 

Een sportvereniging start een verkoopactie. 150 leden verkopen chocolade aan vrienden, familie en buren. Gemiddeld haalt ieder lid 5 bestellingen binnen van gemiddeld €7,50. In totaal bedraagt de omzet dus €5.625 en is 40% hiervan voor de vereniging.


Achteraf betalen

Na het optellen van alle bestellingen kunnen jullie via de website een totaalbestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling uitgeleverd wordt op jullie gewenste moment en bezorgadres.

 

Na het afronden van de verkoopactie rekenen wij jullie winst uit en deze wordt als korting berekend op de factuur. Jullie ontvangen de factuur na levering van alle producten.