Wij hebben een nieuwe uitstraling!

Wij hebben een nieuwe uitstraling!

Niet schrikken! Wij zijn het, maar dan in een gloednieuw jasje vanwege ons 40 jarige jubileum. Zo hebben wij ons merk een nieuw jasje gegegeven en hebben wij een nieuwe website die meer van deze tijd is. 2020 is een bijzonder jaar en staat in ’t teken van sport, plezier en prestatie. En daarom hebben wij een bijzondere uitdaging voor je.

Een bijzondere uitdaging

Het EK voetbal staat voor de deur en direct daarna worden we verwend met de Olympische Zomerspelen in Tokyo. Zijn jullie ook te verleiden om mee te doen aan een uitdaging waar een geweldige prijs tegenover staat? Een kleurrijke challenge waarmee je veel geld ophaalt voor jouw school of vereniging. Wat dachten jullie van een onvergetelijke schoolreis of nieuwe sportmaterialen? Of tover jullie schoolplein om tot een groen en kleurrijk speelparadijs. Jullie bepalen!


Unieke verkoopacties

Met de succesvolle acties van Baltus Holland maken we van geld inzamelen gegarandeerd een feestje. Een buitmakende beleving die iedereen zal bijblijven. En hebben jullie het doel bereikt? Dan mogen jullie tot 40% van ’t totaalbedrag zelf houden. Goeie deal toch?

Bekijk onze vernieuwde brochure en laat je inspireren door ’t aanbod aan bijzondere feestjes. 

Meer informatie?

Wil je liever bellen? Neem dan gerust contact op met onze ervaren adviseurs. Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 op ’t telefoonnummer: 0578 - 57 99 99.

/ 11 april 2022